U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Detachering van vakbekwaam personeel

Ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 januari 2017

 

 

2013 - Heden Gemeente| Stedelijk Beheer | Staf Bedrijfsbureau en Ondersteuning

Senior Werkvoorbereider/ PROCO in een regisserende rol Actief adviseren; Opstellen en beoordelen Plan van Aanpak; Het coördineren, evalueren en rapporteren over de voortgang; Opstellen vraagspecificaties; Beoordelen van onderhouds- en meerjarenplanning; Het beoordelen bestekken en tekeningen; Input geven voor het Beheersysteem GBI; Begeleiden werkvoorbereiding, en aansturen van de medewerkers; Waarborgen kennis en kwaliteit en continuïteit; Ondersteunen bij aanbestedingen; Vraagbaak voor technische kennis en contracten; Inzichtelijk maken processen en planningen.

2009 - 2011 Gemeente| Afdeling Realisatie en Beheer Projectleider/ Directievoerder

Opstellen van het projectrapportages; Communicatie met belanghebbenden (bewoners, ondernemers); Coördineren van subsidietrajecten; Begeleiden en aansturen van de realisatie; Beheersing van het project, GOTIK principes (Excel); Opstellen en bewaken van de projectplanning (MS-project); Begeleiden vergunningstrajecten; Opstellen en bijhouden van financiële overzichten (Excel); Samenstellen van projectdossiers; Omgevingsmanagement (bewoners en ondernemers); Risicomanagement (Excel, Word); Financiële controle project (Excel); Aanbesteden van werk; Controle van D&C contract; Het schrijven van diverse collegevoorstellen; Afspraken nakomen van bestuursovereenkomsten.


2007 - 2009 Gemeente | Ingenieursbureau Senior projectvoorbereider en projectleiding

Opstellen van het projectplan (uitgangspunten, pve, projectorganisatie); Aansturen van het projectteam; Begeleiden vergunningstrajecten; Beheersing van het project, GOTIK principes (Excel); Omgevingsmanagement (bewoners en ondernemers); Opstellen en bewaken van de projectplanning (MS-project); Aanbesteden van werk en leveringen; Begeleiden van de realisatie; Controle van D&C contract; Maken van bestekken (Bakker en Spees en KPD); Calculeren (Gw-calc); Tekenwerkzaamheden (Microstation).


1995 - 2007 Gemeentewerken| Team buitenruimte RandstadRail | Afdeling Wegen Ondergronds Bouwen | Marktgroep Stad (Centrum) Projectvoorbereider en Ontwerper

Opstellen van het projectrapportages (Word); Calculeren (Metacom); Inventariseren van de veiligheid langs de baan; Ontwerpen van parkeervoorzieningen ; Maken van bestekken (KPD); Tekenwerkzaamheden (Autocad);


1992-1994 Inpark B.V. Tekenaar en bestekschrijver 1991 Gemeentewerken| Beheer Beheerder,

schouwen van wegen en verwerken in het Artol datamodel 1990 - 1991 Ingenieursbureau Goudstikker de Vries Bouwkundig tekenaar

 

Vaardigheden:

MS Officeprogramma's (Project, Excel, Word, Outlook)

Autocad en Microstation

Webes, Wecap, Metacom en GWWcalc KPD en Bakker en Spees

Cursus MX 3D modelleren

PMC 1 en 2

RAW/ UAV

GBI versie 6.2.2

Nederlands en Italiaans vloeiend

Engels en Duits goed

Rijbewijs BE

Ervaren werkvoorbereider vanaf 1 januari 2017 beschikbaar met specialisatie in Autocad en Microstation.

LTS metaal

MTS weg- en waterbouw

 

Cursussen:

Autocad 12;

Update autocad 13;

Update autocad 14;

Update autocad 2002;

Microstation 95;

Microstation voor gevorderden;

Visual Basic voor microstation;

CROW raw-systematiek voor bestekschrijvers;

CROW Leergang RAW-bestekken in voorbereiding;

Word;

Projectmatig werken;

Adviesvaardigheden;

Mondelinge cursus schriftelijke communicatie;

VCA (Vol). Geldig tot 05-05-2023 

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.