U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Contractvorming

ContractvormingContractvormingIn de infra gerelateerde sector gebruiken we veel verschillende contractvormen. Van traditioneel contract (RAW-bestek) tot geïntegreerd contract (UAV-gc). OMOP, Beeldbestek of Best Value Procurement. Er zijn veel verschillende manieren om de markt te benaderen. En wat is voor u de juiste? Welke contractvorm levert u qua tijd, geld en kwaliteit het meeste op? En hoe borgt u de risico’s en houdt u grip op uw project?

Onze specialisten helpen u om de contractvorm te kiezen die bij u en uw organisatie past. Waar wij kunnen nemen wij ‘koud-water-vrees’ voor nieuwere contractvormen weg door een goede voorlichting. Wat houdt het in? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe beheers je eventuele risico’s? Waar liggen kansen? Zodat u draagvlak in uw organisatie krijgt. Ook helpen we u om uw EMVI zo in te richten, dat deze u ook echt meerwaarde oplevert.

Onze specialisten kennen het klappen van de zweep. Ze weten wat ‘buiten’ werkt en wat niet. Zo zorgen wij voor een waterdicht contract. Dat wij vervolgens helpen om aan te besteden volgens de juiste procedure. Het contract begeleiden we tijdens de realisatie traditioneel conform UAV of met een Systeem Gerichte Contractbeheersing volgens de UAV-gc. En dat alles met een pragmatische en persoonlijke aanpak!

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.