U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Groen & Recreatie

Groen & RecreatieGroen & RecreatieIn hun drukke bestaan hebben mensen behoefte aan ontspanning. Even de stad uit om een frisse neus te halen en eens lekker te bewegen. Terug naar de natuur om te onthaasten. Onze groen- en speelspecialisten denken vanuit de gebruikersbehoefte. Met de zorgvuldig gekozen groenelementen creëren zij een sfeer die past bij de uitstraling van een gebied. Op de juiste plaatsen een rustplaats of spelelementen. Afwisseling in het landschap tussen groen en water, (half)verharde of juist onverharde paden. Daarbij houden zij natuurlijk rekening met de praktische aspecten zoals het voorkomen van overlast en onderhoudbaarheid. Zo creëren wij een aangename buitenruimte, afgestemd op uw budget.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.