U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Infra

InfraInfra

We leven in een dynamische omgeving. Ons stedelijk gebied is continu aan verandering onderhevig. Uitbreidingen, inbreidingen, herinrichtingen en reconstructies: Ze zijn voor ons dagelijkse kost. De duurzaamste ontwerpen ontstaan door te denken vanuit het werkelijke gebruik. En door projecten integraal en multidisciplinair te benaderen. We weten als geen ander dat geen project hetzelfde is. Maar toch komen vaak dezelfde onderwerpen terug. Techniek is daarbij slechts één aspect. Door te sturen op het beheersen van risico’s, raakvlakken vroegtijdig in kaart te brengen en de omgeving op laagdrempelige wijze te benaderen laten wij uw projecten ook daadwerkelijk succesvol slagen.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.