U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inspecties

InspectiesInspectiesHet functioneren van uw oevers, watergangen, wegen, riolering, groenvoorzieningen, speelvoorzieningen, openbare verlichting en kunstwerken moet worden bewaakt. Zonder inspecties lopen gebruikers van de openbare ruimte namelijk een onnodig groot risico. Door te inspecteren, krijgt u informatie over de staat van uw areaal en de restlevensduur van objecten. Wanneer u inzicht heeft in de technische toestand van uw areaal, kunt u onderhoudsmaatregelen vaststellen om eventuele geconstateerde schade en de bijbehorende kosten voor de komende jaren begroten.

Wij inspecteren mobiel. Dat betekent dat de informatie digitaal ter plaatse wordt vastgelegd. Tevens is de constatering vastgelegd met behulp van GPS coördinaten. Informatie is daardoor snel beschikbaar en kunnen snel worden ingelezen op uw beheersysteem.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.