U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Milieu

MilieuMilieuHet inzamelen van afval met een milieustraat is een specialisme op zich. Allereerst gaan we in overleg met uw beheerders en bekijken we wat uw wensen zijn. Heeft u een bepaalde lay-out voor ogen? Hoe groot moet de capaciteit zijn? Hoe waarborgen we een verkeersveilige in- en uitrit op de openbare weg? Is er toegangsdosering nodig? Welke voorzieningen wenst u? Dit zijn zomaar wat vragen die we graag met u bespreken.

De inzameling moet natuurlijk veilig gebeuren. Maar hoe gaat u bijvoorbeeld pragmatisch om met valbeveiliging, terwijl inzamelingscontainers makkelijk te vullen moeten zijn? Hoe verlicht u het terrein zonder dat de masten in de weg staan? En hoe komt u uw verantwoordelijkheid naar het milieu na?

Onze specialisten loodsen u graag door dit woud van vragen en maken met oog voor mens en milieu een ontwerp van de milieustraat, compleet met gescheiden hemelwaterafvoer, vloeistofdichte vloeren, verlichting en overige voorzieningen. En dat alles binnen uw wensen, budget en binnen de geldende milieuregels en richtlijnen.

Behalve milieustraten adviseren wij graag bij al uw milieuzaken. Te denken aan hoe om te springen met bodemverontreinigingen, asfaltwerken en overige zaken waarbij de milieu wetgeving een probleem kan opleveren. Laat u niet verrassen. Wij verzorgen een duidelijk en compleet beeld over de risico's en de daarop te nemen maatregelen.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.