U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Openbare verlichting

Openbare verlichtingOpenbare verlichtingDuurzaamheidsambities? Onze lichtspecialisten laten graag hun licht schijnen over uw verlichtingsvraagstukken. Op het gebied van openbare verlichting valt veel te winnen qua energiebesparing. Bijvoorbeeld door dynamisch te dimmen of over te stappen op de continu beter wordende LED-verlichting. Wij ontwerpen volgens relevante normen zoals NPR en ROVL 2011. We bepalen de juiste verlichtingsklasse en zorgen dat uw ontwerp voldoet aan de maatgevende parameters. We waken voor overdimensionering om lichtvervuiling en overmatig energieverbruik te voorkomen. En zo moet OV: functioneel, duurzaam en toekomstbestendig.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.