U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Projectmanagement

ProjectmanagementProjectmanagementIn onze visie valt of staat elk project met overzicht en grip houden. Grip op de projectorganisatie, op kwaliteit, planning, projectfinanciën en risico’s. En grip op de omgeving. Kortom: Grip op het hele proces. Om ‘in control’ te zijn én blijven, zetten onze projectmanagers risicomanagement en (strategisch) omgevingsmanagement in en gebruiken wij de juiste procestools.

Vooraf te weten wat je kunt verwachten, belangen kennen en daarop anticiperen. Dát is waar het om draait. Ons projectmanagement kenmerkt zich door een proactieve houding, korte lijnen en snel schakelen. Daarbij communiceren wij zeer laagdrempelig. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is ons motto.

Onze projectmanagers helpen u om duurzaamheid in vroeg stadium op de projectagenda te zetten. Zodat duurzame en innovatieve oplossingen ook echt maximaal kunnen renderen in uw project.

Wij streven naar partnerschap met onze opdrachtgevers. Een relatie waarin u kunt vertrouwen en bouwen op een partner met overzicht, de juiste knowhow en die gedurende het gehele projectproces (bij)stuurt. Zodat u er van uit kunt gaan dat ‘het goed komt’ en u uw handen vrij houdt.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.