U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verkeer & Vervoer

Verkeer & VervoerVerkeer & VervoerEen ontwerp moet goed afgestemd zijn op het werkelijke gebruik en op verwachte verkeersgroei. Verkeerscirculatie moet het beoogde doel dienen en bovendien te handhaven zijn. Onze verkeerstechneuten zijn daarin kritisch. Wij gaan eerst op onderzoek uit naar de dagelijkse praktijk, voordat we onze plannen maken. Wij kennen de relevante CROW richtlijnen en handboeken en passen deze kennis toe. Duurzaam Veilig of Shared Space? Wij helpen u om keuzes en afwegingen te maken. Ontwerpen toetsen wij door rij-curves te simuleren. Daarnaast kunnen wij u ontlasten door verkeersbesluiten op te stellen en te voorzien van een klinkende motivatie. 

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.