U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Water & Riolering

Water & RioleringWater & RioleringWatermanagement zit ons Nederlanders in het bloed. Of het nu gaat om drinkwater, oppervlaktewater of afvalwater. In een goed waterbeheer draait het om voldoende water van goede kwaliteit. Onze waterspecialisten maken complexe materie eenvoudig en begrijpelijk. We denken vanuit uw dagelijkse praktijk en de werkelijke gebruiksfuncties. Vanuit duurzaam waterbeheer hebben we oog voor klimaatverandering en toekomstscenario's. We helpen u aan praktisch oplossingen die ook daadwerkelijk werken. En financieel haalbaar zijn. Dat alles heel laagdrempelig en in goed overleg met u.

Contact

Harderwijk

Telefoon: 0341-701568 / 06-40218836

Email : info@ascensui.nl

 

 

Detacheringsaanbod::

Een zeer ervaren werkvoorbereider beschikbaar vanaf 1 december 2016. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.

Een zeer ervaren bestekschrijver en technisch tekenaar beschikbaar per 1 januari 2017. Specialisatie Autocad en Microstation. Voor nadere informatie wordt verwezen naar het tabblad 'Detachering'.